ANN-YWAY  vanaf september 2008


Homepage
ANN-YWAY 2003-2008
ANN-YWAY 2008-heden
Holland Straal Systemen B.V.
Kerk
Mijn persoonlijk foto album
Reizen

     GA TERUG NAAR DE HOMEPAGE VOOR EEN

     DOORVERWIJZING NAAR EEN SPECIALE PAGINA OVER DE 

     ONS HELAAS ONTVALLEN ANDRE VAN DE VLIERT.


Top
ANN-YWAY is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een Driebergs fenomeen, dat zelf over onze landgrenzen heen bekend is. Bij Ann-yway kun je niet alleen recreatief lopen, maar zelfs worden begeleid naar grotere prestaties, zoals de halve of de hele marathon tot de zogenaamde ultralopen.Deze pagina is het vervolg op ANN-YWAY 2003-2008.INHOUDSOPGAVE
Klik éénmaal op een van de links hieronder om direct naar de reportage van jouw keuze te gaan. Zie je een foto die je wil hebben, mail mij dan voor de foto met de originele hoge kwaliteit.
 
 

Benefizlauf te Hilden 25 en 26 oktober 2008

Duatlon Harderwijk 25 oktober 2008

100km van Winschoten 12 september 2008 en Driebergse Ann traint Helmut

 
 
Dit uit de Stichtse Courant overgenomen artikel van de hand van Ann dient twee doelen. Allereerst behaalde Helmut een nieuw persoonlijk record op de 100km. Het is toch niet te geloven dat iemand 100 km achter elkaar, bijna 10 uur, kan hardlopen. Ongelooflijk, wat een prestatie.
Tweede doel is aandacht te vragen voor de sponsorloop voor Shu Jung Lu Chiu, waar ook Helmut aan mee zal doen. Alle Ann-ywayers worden gevraagd mee te sponseren. Via bijvoorbeeld de pot bij Ann.
Kun je het artikel hiernaast niet goed lezen, druk dan op de link hiernaast voor een Word-bijlage.
 

TopOp 25 en 26 oktober werd hij dan gelopen: de Benefizlauf, in Hilden te Duitsland.


Zaterdag om 14.00 uur startte Helmut met zijn 24-uursloop. Gelukkig bleef de voorspelde regen uit. Op even na twee uur 's nachts kwamen Henk en Ann in Hilden aan. Doel was Helmut door de nacht heen te helpen. De atletiekbaan was met kleine lampen verlicht, er mocht geen muziek zijn. Dit omdat er geen overlast mocht zijn voor de omwonenden. Het was immers geen wedstrijd maar een sponsorloop. Henk is begonnen met een paar uurtjes slapen in de sporthal, Ann is gaan lopen. Een nacht doorlopen is zwaar en er bleven maar een paar lopers/loopsters op de baan. Helmut heeft 's nachts een uurtje gerust en is daarna weer gaan lopen.
Ann en Henk zijn 's ochtends weer naar huis gegaan. Het was zwaar. Helmut hield vol tot 21 uur en haalde daarin 147 kilometer. Een prestatie van formaat. Met zijn inzet heeft hij meer dan 2000,- EURO aan sponsorgeld binnengehaald. Een prestatie van formaat!
Op de foto zien we van links naar rechts: Henk, Helmut en de organisator van de Benefizlauf.


Top


Ook werd op 25 oktober 2008 door Ann-yway in Harderwijk een zogenaamde duatlon meegedaan. Dat is fietsen en hardlopen. 
 
Op de foto zien we van links naar rechts Bert, André en Willem. Deze duatlon bestond uit 2,5 km hardlopen - 10 km mountainbiken - 2,5 km hardlopen. Dat deze heren naast hardlopen ook goed kunnen mountainbiken, blijkt wel uit hun klassering: Bert werd eerste in zijn categorie, Willem tweede en André vierde. Chapeau heren!


Top